Jack Wilshere: „Campionatul Mondial 2018, ocazia de a ne revanşa faţă de suporteri”

 
Răzvan
31 august 2016

Jack Wilshere crede că jucătorii naţionalei Angliei au ceva de demonstrat după eliminarea prematură a acestei echipe la EURO 2016.Jack Wilshere
Jack Wilshere

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani al celor de la Arsenal, Jack Wilshere, se aşteaptă ca unii dintre jucătorii englezi care au făcut parte din lotul echipei naţionale la Campionatul European 2016 să aibă parte de primiri ostile pe unele stadioane, ca urmare a evoluţiilor şi mai ales a rezultatelor dezamăgitoare înregistrate la turneul final din Franţa, unde Anglia a fost eliminată prematur, în optimile de finală, de o surprinzătoare reprezentativă a Islandei.

Întrebat dacă se aşteaptă la reacţii de nemulţumire din partea fanilor la meciurile de Premier League, Jack Wilshere a răspuns: „Da, cred că da, deoarece suntem conştienţi de faptul că nu ne-am descurcat suficient de bine. Ştim că suporterii Angliei pun foarte multă pasiune şi îşi vor exprima nemulţumirea la adresa noastră. Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptat de întreaga ţară. Însă pentru noi, ca jucătorii, este important ca acum să ne concentrăm doar pe o pregătire cât mai bună alături de noul selecţioner, să ne concentrăm pe construirea unei naţionale care să aducă satisfacţii suporterilor. Avem la dispoziţie doi ani pentru a obţine calificarea la Campionatul Mondial 2018, unde avem datoria de a ne prezenta într-o manieră complet diferită. Campionatul Mondial reprezintă pentru noi oportunitatea de a ne revanşa faţă de suporteri.” – a declarat tânărul mijlocaş al celor de la Arsenal, citat de site-ul mirror.co.uk.

Anglia face parte din grupa F de calificare la Campionatul Mondial 2018 şi va înfrunta Scoţia, Slovacia, Slovenia, Lituania şi Malta. Reprezentativa pregătită de Sam Allardyce începe preliminariile pentru turneul final din Rusia prin meciul cu Slovacia, programat a se disputa în deplasare, pe data de 4 septembrie, cu începere de la ora 19:00.